OP GEBIED VAN UTILITEIT:
Wanneer ons een utiliteitswerk (kantoorpand, bedrijfshal enz.) in opdracht gegeven wordt, worden de tekeningen hiervoor door ons nauwkeurig in autocad uitgetekend. De installaties worden conform NEN 1010 (eisen voor laagspanningsinstallaties) ingedeeld en geprojecteerd. Voor de aan te brengen verlichting wordt aan de hand van de gekozen armaturenmiddels een lichtberekingsprogramma de juiste lichtsterkte en kleur gecreëerd.

Wanneer er bijvoorbeeld een machinepark geplaatst dient te worden in een bedrijfspand, worden de aan te brengen voorzieningen door ons berekend op aansluitwaarden en aangebracht op de juiste plaats. Tevens worden de hoofdverdeelkasten voor zulk soort projecten door ons zelf samengesteld. Ook hebben wij de capaciteit om een UTP netwerk aan te brengen, welke gecertificeerd opgeleverd kan worden.
 
 
PARTICULIERE WONINGBOUW / RENOVATIE WONINGEN:
Scheepers Elektro & Montage BV heeft in het verleden al talloze malen bewezen in staat te zijn tot het aanbrengen van installaties in veelal grote woonhuizen in de particuliere sector, ook hierin kunnen wij u optimaal adviseren.

Ook voor renovaties van bestaande woningen bent u bij ons aan het juiste adres. In een bestaand pand wordt door ons de aanwezige installatie (vaak verouderd en niet meer conform regelgeving) gedemonteerd en wordt er een compleet nieuwe installatie aangebracht.


WINKELPANDEN / HORECA GELEGENHEDEN:

Ook in deze sector zijn wij een sterke partij, tevens voor het adviseren voor het in een later stadium aan te brengen verlichtingen in winkelpanden om artikelen zo goed mogelijk uit te lichten en in horeca gelegenheden uiteraard om de juiste sfeer te creëren.


Scheepers Elektro & Montage BV, heeft een zeer breed leveringspakket en biedt u veelal complete oplossingen. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende prijsopgave. Tevens zijn wij uiteraard graag bereidt u te adviseren in zaken als aan te brengen installaties.