Bedrijfsprofiel

Scheepers Elektro & Montage B.V. is gestart eind 1996 als eenmansbedrijf vanuit een garage welke tot werkplaats/magazijn werd ingericht. Al vrij snel werden de projecten die uitgevoerd dienden te worden steeds groter en complexer en kon een groei niet uitblijven. Het aantal werknemers in dienst bij Scheepers Elektro & Montage groeide met de steeds groter wordende order portefeuille mee.

De locatie van Scheepers Elektro & Montage werd hierdoor al gauw te klein waarop door Dhr. J. Scheepers in 2000 een perceel grond werd aangekocht van 1205m op Industrieterrein Z.O. Hierop werd in razend tempo een bedrijfspand neergezet van 350m voorzien van inpandige kantoren. Met dit “nieuwe” bedrijfspand had Scheepers Elektro & Montage weer de mogelijkheid om door te groeien.

De rechtsvorm werd omgezet van eenmansbedrijf in een Besloten Vennootschap.

Inmiddels in het jaar 2010 bestaat Scheepers Elektro & Montage B.V. alweer 14 jaar en telt ons bedrijf 12 werknemers en rijden er een 8-tal bedrijfswagens rond.

Scheepers Elektro & Montage B.V. blijft continue bezig om zich te richten op wat de toekomst brengt en werkt steeds aan verbeteringen en vernieuwingen van de hedendaagse elektro techniek.

Scheepers Elektro & Montage B.V. is een Uneto erkend bedrijf wat al de benodigde kennis en kwalificaties in huis heeft om de klant optimaal van dienst te zijn.
Administratie Scheepers Elektro & Montage B.V.                     

De door ons uitgevoerde
projecten worden
in autocad
uitgetekend.